Nyheter

 • Skeisedag

  Fredag hadde småtrinnet lagt turdagen til isbanen på Åkra. Me fekk flott vêr, og elevane storkoste seg med og utan skeiser! Varm drikke og nygrilla pølser smakte ekstra godt på den fine vinterdagen!

 • Skoledag nummer hundre i 1. klasse

  I dag, 1. februar 2018, er det 100 dager siden førsteklassingene på Ådland begynte på skolen. Dette har vi feira med å jobbe med 100-talet på ulike måtar. Tusen takk til de førestette som laga flotte matpakkar inspirert av 100-talet!

 • Bok og film

  Tysdag fekk me i 4.klasse ein fantastisk dag full av gode opplevingar i Karmøy kino og Karmøy folkebibliotek. Me fekk mellom anna komme inn i maskinrommet kor maskinisten forklarte korleis dei ordnar filmframsyningar. Alle fekk prøve 3D-briller, og me fekk kvar vår bit av ein gammal analog film med oss heim. Det var og spanande å sjå korleis ein lagar filmeffektar, og ei av elevane fekk vere skodespelar! Me fekk og komme opp på scenen og sjå både foran og bak lerretet. På biblioteket fekk me høyre eventyr og løyse quiz. I foajeen var det ein flott minikonsert. Høgdepunktet for elevane var visning av filmen «Askeladden - i Dovregubbens hall». Me vaksne tykte den var til tider litt vel skummel, men elevane trøysta oss med at det kom til å gå bra! I det heile ein alle tiders kjekk dag!

 • Leseprosjekt

  I 4 veker no fram til vinterferien, har heile skolen leseprosjekt.

 • Matte 7.kl

  Omgrep denne timen; grader, rotasjon, med klokka, mot klokka.

 • Riktig godt nytt år

  Vi vil ynskje dykk alle eit riktig godt nytt år! Vi gler oss til å sjå dykk att til vanleg timeplan tysdag 2.1.2018. Med vennlig helsing Marianne Fagerland , Rektor


Ådland skole
Søre Ådlandsveg 9 4270 ÅKREHAMN Tlf: 52811755
2 Bilde av skolen
Null mobbing